See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Vertical drift after external view (F1)  (Read 1186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LeDude

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
24 July 2011, 20:34:08
Hey Orbiternauts!

When I am in space with my DGIV and switch to external view, the DGIV immediatly starts to drift down vertically (Z-axis).
When I hit F1 20-30 times, the orbit visibly starts to deteriorate.

I am playing Orbiter and DGIV since years and did not have this bug.
Complete reinstall (Base, Orbitersound, DGIV) does not solve the problem.
Switching to Orbiter 2010 is not an option.

I am using Orbiter 2006 P1 and DGIV-V2

Does anyone know about this problem / a solution?

Thanks in advance and regards,

LeDude

Update:
- I am using Windows XP SP3
- The problem also occurs on a fresh Orbiter install on another computer (Windows 7) so it might be a SW bug in DGIV.

Is there a DGIV V1? If so, I'd like to test whether the problem occurs with that version. Where can I download DGIV V1?



Post Edited ( 07-31-11 14:45 )


Offline Babelonia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
Reply #1 - 26 July 2011, 08:40:53
Quote
Switching to Orbiter 2010 is not an option.

Why not?


Offline LeDude

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Reply #2 - 27 July 2011, 18:59:29
Quote
Babelonia wrote:
Quote
Switching to Orbiter 2010 is not an option.

Why not?

Because 2010 is too slow on my notebook and I want to sim in my holidays.

« Last Edit: 27 July 2011, 18:59:29 by LeDude »