See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: ATTN: Orbiterfan  (Read 1776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Donamy

  • Guest
16 March 2003, 17:49:02
   I listed the correct numbers in the groups, so for the right to work and not the left
makes no sense. I sent you a corrected Atlantis.cpp   I believe it had a couple spaces in the left
radiator animation that shouldn't have been there. Might be effecting the original Atlantis.dll also.


« Last Edit: 16 March 2003, 19:37:24 by Donamy »

Offline Orbiter Fan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 162
  • Karma: 0
Reply #1 - 16 March 2003, 18:32:49
As I'm using Vinka's spacecraft.dll addon for debugging Endeavour I don't use
any custom .dll file
for it. I find it to be very user-friendly and easy-editable. It uses standard .ini files to get every ship
related parameters. Below is the cargo-door+radiators animation sequence I use for debugging:

[ANIM_COMP_0]
; Right door+radiators
SEQ=0
GROUPS=41,42,43,44,45,46 ; Which groups participate in this component
RANGE=(0.0,0.6) ; When this component should start to move in the sequence
ROT_PNT=(2.9,1.35,0.0) ; Where it should rotate to.
ROT_AXIS=(0,0,-1) ; Which axis it shoild rotate around.
ANGLE=175.5 ; How many degrees the animation should perform.

[ANIM_COMP_1]
; Left door+radiators
SEQ=0
GROUPS=39,40,47,48,49,50
RANGE=(0.05,0.65)
ROT_PNT=(-2.9,1.35,0.0)
ROT_AXIS=(0,0,1)
ANGLE=175.5

[ANIM_COMP_2]
; Right radiator
SEQ=0
GROUPS=41,42
RANGE=(0.7,1.0)
ROT_PNT=(2.9,1.35,0.0)
ROT_AXIS=(0,0,1)
ANGLE=-35

[ANIM_COMP_3]
; Left radiator
SEQ=0
GROUPS=39,40
RANGE=(0.7,1.0)
ROT_PNT=(-2.9,1.35,0.0)
ROT_AXIS=(0,0,1)
ANGLE=35

Everything is adapted directly from your .cpp file.



Post Edited (03-16-03 18:40)

« Last Edit: 16 March 2003, 19:37:24 by Orbiter Fan »

Donamy

  • Guest
Reply #2 - 16 March 2003, 18:49:29
      Well logic tells me that since the left radiator is the one not working correctly,
there is where the
problem is I would guess.

« Last Edit: 16 March 2003, 19:37:24 by Donamy »

Offline Orbiter Fan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 162
  • Karma: 0
Reply #3 - 16 March 2003, 19:02:14
Here is picture I recently took:
It shows that part1 of the left radiator move correctly. However, it is part2 of the left radiator that
doesn't move! Any new ideas?????

« Last Edit: 16 March 2003, 19:37:24 by Orbiter Fan »

Donamy

  • Guest
Reply #4 - 16 March 2003, 19:18:41
Each radiator is 4 parts,(   left_front_outer ,  left_front_inner ,   left_rear_outer,   left_rear_inner )

If that helps.


« Last Edit: 16 March 2003, 19:37:24 by Donamy »

Offline Donamy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 38
  • Karma: 0
Reply #5 - 16 March 2003, 19:37:24
[ANIM_COMP_2]
; Right radiator
SEQ=0
GROUPS=41,42
RANGE=(0.7,1.0)
ROT_PNT=(2.9,1.35,0.0)
ROT_AXIS=(0,0,1)
ANGLE=-35

[ANIM_COMP_3]
; Left radiator
SEQ=0
GROUPS=39,40
RANGE=(0.7,1.0)
ROT_PNT=(-2.9,1.35,0.0)
ROT_AXIS=(0,0,1)
ANGLE=35

I think the   ROT_AXIS=(0,0,1)  should be ROT_AXIS=(0,0,-1)  ??

« Last Edit: 16 March 2003, 19:37:24 by Donamy »