See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: UMmu 2.5 issue  (Read 4540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gattico

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 337
  • Country: United States us
  • Karma: 15
25 August 2013, 14:03:34
I know that UMmu 2.5 is a WIP.  But I came across an interesting bug.

When I do an eva with the UMmu  it looks fine and no CTD.

When I check the log though I get this:

Code: [Select]
Module Ummu.dll .............. [Build 130809, API 100830]
Finished initialising status
Finished initialising camera
Finished initialising panels
Finished setting up render state
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\ummu/UMmuTOSGOLDM_Hires.msh
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\ummu/UMmuTOSREDM_Hires.msh

This seems to do for any UMmu.  I just copied and pasted and renamed it adding the _Hires.

in the idconfig:
UMmuTOSGOLDM-TOS Command Officer-COMM

scenario:
UMmu_COMM-Latimer:UMmu
  STATUS Landed Earth
  POS -82.3986980 22.9992660
  HEADING 270.27
  RCSMODE 0
  AFCMODE 7
  PRPLEVEL 0:1.000000
  NAVFREQ 0 0
  XPDR 130
  O2Level 100.0000
  O2MaxLevel 100.0000
  CardiacBeat 70.0000
  Age 34
  HudColor 0
  Chute 0
  PressureDeath 0
  MeshName ummu/UMmuTOSGOLDM
  crewweight 70.0000
  ProjLights 0
END


Offline DanSteph

  • Administrator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 15407
  • Karma: 256
  • Hein, quoi !?
    • FsPassengers
Reply #1 - 25 August 2013, 14:54:14
That should be from another addon because I never heard about "UMmuTOSGOLDM" in the vanilla.


Offline gattico

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 337
  • Country: United States us
  • Karma: 15
Reply #2 - 25 August 2013, 15:00:30
Your right.  It is from an addon that I am working on.  But 2 different add-on get the same result as you can see in the idconfig the _hires mesh isn't called for.


From My MoonBase Alpha  when Do a eva in the log I get

**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\ummu/UMmu99R_Hires.msh
In another yet to be released
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\ummu/UMmu2001Y_Hires.msh

This only occurs on a suited Ummu if I unsuit then no issue


« Last Edit: 25 August 2013, 15:09:56 by gattico »