See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Thrusters firing on startup  (Read 1401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bjkb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
01 October 2010, 02:18:59
I have known about this sim for some time now, but just downloaded orbiter 2010 and was looking forward getting started with fingering this thing out BUT.....

on starting RCS thrusters are firing and I can't get them to shut down.



Offline Jim Lovell

  • Global Moderator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 1480
  • Country: Belgium be
  • Karma: 21
    • Mon site
Reply #1 - 01 October 2010, 11:02:44
On the joystick tab settings, have you set slider 0 as thruster?


Jim Love:love:LL
C'est en se plantant que l'on construit ses racines....


ConneXion

Offline bjkb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Reply #2 - 02 October 2010, 06:40:02
thanks for the idea

tryed it out missed about with all the settings no joy

then i reached down and picked up my joystick and throotle (a saitek x45) what the !!!!  


what i luarned from all this is ..... ladys & gentelmen, boys & girls it don't work if aint pluged in

                THANK YOU ALL and now for my next trick



Offline SolarLiner

  • Global Moderator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 2769
  • Country: France fr
  • Karma: 55
  • a été remercié par Le Créateur
Reply #3 - 03 October 2010, 16:41:31
Try the * key on the numeric keypad, its dying out all the engines (main engine and Retro)


« Last Edit: 03 October 2010, 16:41:31 by SolarLiner »