See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Making Prelude II a surface base  (Read 1687 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Aviator_14

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
09 March 2008, 19:55:03
I was wondering how I could make the prelude base into a surface base from a scenario. I could just put the mesh in the
config file but how do I actually put an active Prelude Base (with airlock, skins, eva, etc.) into a surface base config
instead of just having a boring mesh. I am sort of noob with making surface bases and scenarios.


Offline Kelpie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Reply #1 - 09 March 2008, 20:19:34

-----------------------------------------------------------------------------------------
The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't.

Douglas Adams

Offline ar81

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
  • Karma: 0
Reply #2 - 10 March 2008, 19:25:19
A prelude is a vessel with no engines.
It is like adding a vessel to a scenario.

« Last Edit: 10 March 2008, 19:25:19 by ar81 »