See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Need help for a DGIII "power off" start up scenario  (Read 2672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kostas B

  • Guest
26 January 2004, 13:50:47
Hello to all,

Special thanks to Dan for the sound module and the DG series.

I just installed the latest version of Orbiter and the new DGIII (alpha).

I have managed to convert the default scenario of DGIII at KSC to be at a completely power off
state exept from the "Inner Door" switch that is at a state "closed"

Does anyone knows how I turn the "Inner Door" switch and the door to open ?

Thanks,

Kostas B


Offline MattNW

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 333
  • Karma: 0
Reply #1 - 27 January 2004, 02:49:52
No way to make the inner door really open. It isn't modeled in the .msh file to open. The only
opening it does is just lights on the panel.

If you want you can leave the cockpit canopy open for access and then power the DG III up and
open the doors for crew loading. Of course you won't see the inner door open then either but
doing it this way leaves you some access to the ship.


Offline acehunter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Reply #2 - 04 February 2004, 21:38:39
Are you sure?  The inner door opens on mine (040201 Rev1), revealing some sort of small room
behind it, presumably the suit storage locker or some such.  It definitely animates.


-Matt P.

That's no moon.... it's a space station

Offline ENS2018

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 26
  • Karma: 0
Reply #3 - 04 February 2004, 22:53:27
acehunter wrote:

> Are you sure?  The inner door opens on mine (040201 Rev1),
> revealing some sort of small room
> behind it, presumably the suit storage locker or some such.  It
> definitely animates.

Acehunter,
I think this needs a bit of temporal perspective.  This thread, and the response you just answered
are older than 040201 Rev1.
Meaning, you and Matt are both right.  The DGIII does have an inner door NOW, but it didn't then.

Just thought I'd point that out.  :)

Later,
Tony



Offline DanSteph

  • Administrator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 15407
  • Karma: 256
  • Hein, quoi !?
    • FsPassengers
Reply #4 - 04 February 2004, 23:09:49
Pffeee don't give me heartbreak like this
I was thinking it was a new bug :)

Dan


Offline acehunter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Reply #5 - 07 February 2004, 00:17:26
Ah, thanks Tony - I should learn to read the dates.  :wall:

Call me "eager to contribute"  :)


-Matt P.

That's no moon.... it's a space station

Offline ENS2018

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 26
  • Karma: 0
Reply #6 - 07 February 2004, 05:04:48
No worries, Matt P.

Nobody's perfect.  :)

Later,
Tony



Offline MattNW

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 333
  • Karma: 0
Reply #7 - 07 February 2004, 22:19:48
Yep, I answered that probably a couple days before Dan went and made a liar out of me. :)

« Last Edit: 07 February 2004, 22:19:48 by MattNW »