See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: Sound Problems  (Read 2464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LegendOfZombi

  • Guest
05 January 2004, 02:31:57
I'm new to orbiter so, this might be a stupid question
But, i just spent a bit of time downloading most every orbiter addon i coudl find that intrested me..
something like.. 2 gigs worth.
and i can get them all to work but the sound addon

with everythign set to the right folders..
and. tuning the radio mfd to the right freq.. i get -no- sound, aside fomr the basic, engine sounds,
and what not.. Alt sounds.. speed..stuff liek that, but the addon sounds.. specific for certian
missions, or. the .. i forget its name, just a classical music addon, to listen to while exploring a
system.. non of those work...

Perhaps i'm misreading instuctions somewhere?..

Can i get any help with this please?..
Thank you
Legend

[Edited by DanSteph->thread moved in "Dan's add-on" forum]


Offline DanSteph

  • Administrator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 15407
  • Karma: 256
  • Hein, quoi !?
    • FsPassengers
Reply #1 - 05 January 2004, 05:25:05
Hello,

Some question:
1- when you tune the radio MFD do it say "com status off (bad frequency)" ?
2-are the add-on sound located in ".../Sound/radio/xxx.xxx name of add-on"
3-if you list the frequency available in the radio MFD (SHF-D key) does those add-on
   frequency appear in the list ?

Dan


LegendOfZombi

  • Guest
Reply #2 - 05 January 2004, 05:42:24
the Com status is listed as being on

The addons are located as you'vce typed it up.. " Sound/radio/ect ect..

Yes, when i look at the avaliable freq's, it shows them .. xxx.xxx "station name".. as such..

ITs probably somethign stupid on my part thats messing up, or.. not workign right.. and.. if so, i
apologize.. But.. i do thank you for the help,

Legend


LegendOfZombi

  • Guest
Reply #3 - 05 January 2004, 05:56:04
my apologies..
it does say Com Status Off (Bad frequency).. i loaded it back up, and realised i wasnt switching
from Memory.. .. got all hopefull that it woudl fix the problem i was having, and.. got the message
you were asking me about earlier..
 
Sorry for the double post about that
Legend


Offline DanSteph

  • Administrator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 15407
  • Karma: 256
  • Hein, quoi !?
    • FsPassengers
Reply #4 - 05 January 2004, 09:05:18
No problem,

Does the frequency appear when you press SHF-D ? (list all available frequency)

if not and the folder containing sound appear in the radio folder try to shorten
the name of the frequency I know there is some problem when the name is
too long...

So if you got something like "657.345 my name is very long"
change it to "657.345 test bug"   of whatewer but perhaps
with 10 character max.

Dan


LegendOfZombi

  • Guest
Reply #5 - 06 January 2004, 04:25:21
I treid the shortening of the folder name, and that worked like a charm.. takes a few minutes to
load teh sounds up and start playing them, but they play fine now ..
I apreciate your help man..
sound addon rules..^.^

« Last Edit: 06 January 2004, 04:25:22 by LegendOfZombi »