See site in english Voir le site en francais
Website skin:
home  download  forum  link  contact

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: New home for the Shuttle Fleet (and other fleets)  (Read 10739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline David413

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: 8

Offline sunshine135

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 546
  • Country: United States us
  • Karma: 1
  • I fly by the seat of my pants!
Reply #1 - 21 April 2012, 23:20:22
Quote
David413 wrote:
http://simviation.com/1/browse-Orbiter+Addons-142-0


:wor: :wor: :wor: :wor: :wor: :wor:

The Fleet was too nice to let is just pass away into nonexistence. Thank you David and the others who have openly given hours on end and made this a fantastic addon for so many years!


"Sun Dog"

Offline SolarLiner

  • Global Moderator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 2769
  • Country: France fr
  • Karma: 55
  • a été remercié par Le Créateur
Reply #2 - 22 April 2012, 00:46:12
Yeah ! With a new release ! Much thanks, David !



Offline Marg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Reply #3 - 30 April 2012, 08:14:31
David, just wanted to ask... please, maybe you could put some sample scenarios or tutorials for spin tables and IUS cradles in shuttle fleet. That was most intriguing information in fleet docs, as I was one of those Gazza`s assistants, when STS payloads pack was getting released.


Offline jgrillo2002

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
  • Country: United States us
  • Karma: 4
Reply #4 - 01 May 2012, 23:55:43
The spintables werent finished so its not on this version of SF.



Offline David413

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: 8
Reply #5 - 02 May 2012, 01:09:32
Quote
jgrillo2002 wrote:
The spintables werent finished so its not on this version of SF.


That is not true.  They were completely coded along with the IUS cradle work and the GPCMFD was updated to incorporate their use.  Zach, please refrain from commenting on the add-ons, you're not knowledgable of their inner workings.

Marg, I'll produce a tutorial for their use along with the STS payloads later this summer when I have time.

Dave



Offline jgrillo2002

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
  • Country: United States us
  • Karma: 4
Reply #6 - 02 May 2012, 03:49:30
Quote
David413 wrote:
Quote
jgrillo2002 wrote:
The spintables werent finished so its not on this version of SF.


Zach, please refrain from commenting on the add-ons, you're not knowledgable of their inner workings.

Dave

Wow. srsly I have had enough of you taking me down. I was trying to help. God man



Offline David413

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: 8
Reply #7 - 02 May 2012, 11:13:55
I appreciate you trying to help, however it is not helpful to provide incorrect information to people about my add-ons.  I'm asking you politely to refrain from offering assistance to other people regarding the capabilities of my add-ons.  Thank you.


Offline Starshipexplorer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Reply #8 - 12 May 2012, 20:51:59
Thanks David


Offline Mantis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Reply #9 - 15 May 2012, 03:32:04
Thanks David!


Offline Keatah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Reply #10 - 28 May 2012, 17:53:12
Well it looks like the right thing got done! A+



Offline orbitermat

  • Legend
  • ******
  • Posts: 2257
  • Country: Canada ca
  • Karma: 18
  • Man must explore.
Reply #11 - 26 June 2012, 01:34:24
Tank you very much, David! ;)



Offline mike9606

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Reply #12 - 12 July 2012, 21:30:11
I have a problem with Aircraft Fleet v4.5. When I try to do one of the scenarios I get a CTD! My orbiter version is 2010 P1 and I have Shuttle Fleet v4.8 and I got Shuttle Fleet before Aircraft fleet, please help me with this problem! :???:



Offline mike9606

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Reply #13 - 12 July 2012, 21:31:53
P.S. In Shuttle Fleet the Moonraker shuttle is completely white on everything. :lol:



Offline jacquesmomo

  • Le budget !!!
  • Legend
  • ******
  • Posts: 6080
  • Country: France fr
  • Karma: 330
  • Plus on rate, plus on a de chances de réussir !..
Reply #14 - 12 July 2012, 22:03:34
Quote
mike9606 a écrit:
P.S. In Shuttle Fleet the Moonraker shuttle is completely white on everything. :lol:
You need Moonraker'skin... here:
http://www.orbithangar.com/searchid.php?ID=2784


Mes add-ons sont là !

Offline mike9606

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Reply #15 - 12 July 2012, 22:53:41
Ok thanks for the help with the moonraker but what about the ctd I get when I launch an Aircraft Fleet 4.5 scenario? I have orbiter 2010 p1.


Offline David413

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: 8
Reply #16 - 13 July 2012, 02:35:36
Quote
mike9606 wrote:
Ok thanks for the help with the moonraker but what about the ctd I get when I launch an Aircraft Fleet 4.5 scenario? I have orbiter 2010 p1.

Based upon your problem with the Moonraker textures, I'm guessing you haven't bothered to ready the documentation included with the package.  Have you read the manual for the aircraft fleet?  Did you read the readme.txt file?  Did you install the shuttle fleet package BEFORE the aircraft fleet as stated in the readme.txt?  Do ALL of the scenarios CTD, or only some?  If just some, which?  You have provided insufficient information to help you with this problem so far.  More details might help us determine what problem you're having.  Posting a scenario that doesn't work would also help.  Finally, what is the contents of your Orbiter.log file after the CTD?

As it stands right now, no one can help you any further without more information.  Sorry.


Offline mike9606

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Reply #17 - 13 July 2012, 03:19:17
I got shuttle fleet first, all of the scenarios get CTD, I ready the whole manual but could not find the file that held the readme, I hope that is all the information you need, and I use Orbiter 2010 p1.


Offline mike9606

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Reply #18 - 13 July 2012, 17:31:28
Is anybody gonna help me now that i posted the missing information?

« Last Edit: 13 July 2012, 19:33:11 by mike9606 »

Offline DanSteph

  • Administrator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 15002
  • Karma: 178
  • Hein, quoi !?
    • FsPassengers
Reply #19 - 13 July 2012, 18:34:34
Quote
mike9606 a écrit:
Is anybody gonna help me now that i posted the missing information?

?!!?? :doubt:

You have CTD, you use Orbiter 2010 and you didn't read the read me, with such informations only a divine would be able to help you. Also you don't reply to david's request.

Dan



Message modifié ( 13-07-2012 18:35 )

« Last Edit: 13 July 2012, 19:33:11 by DanSteph »

Offline SolarLiner

  • Global Moderator
  • Legend
  • *****
  • Posts: 2769
  • Country: France fr
  • Karma: 55
  • a été remercié par Le Créateur
Reply #20 - 13 July 2012, 18:36:30
Quote
mike9606 a écrit:
I got shuttle fleet first, all of the scenarios get CTD, I ready the whole manual but could not find the file that held the readme, I hope that is all the information you need, and I use Orbiter 2010 p1.

Try in a clean Orbiter install + Orbiter Sound + UMmu (all required), and post the result.


« Last Edit: 13 July 2012, 19:33:11 by SolarLiner »

Offline mike9606

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Reply #21 - 13 July 2012, 19:33:11
I'll try re install first, i might have not installed all files and didn't know it.

« Last Edit: 13 July 2012, 19:33:11 by mike9606 »